Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Elysian: Το νέο πολυφωτογραφισμένο στέκι της Αθήνας



   Αρχές φθινοπώρου το Μοναστηράκι υποδέχτηκε στη πολυσύχναστη παρέα του ένα νεο all day cafe bar, που ήρθε να χρωματίσει το πεζοδρομο της Αγίου Φιλίππου φέρνοντας έναν ανοιξιάτικο αέρα που θα συναρπάσει, καθώς φαίνεται, το αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο.
   Το "Elysian" ή αλλιώς "Ellyz Athens" είναι μία πρωτότυπη ιδέα για τα ελληνικά δεδομένα με διακόσμηση εμπνευσμένη από δημοφιλείς ευρωπαϊκές cafe-patisseries, που έχουν κατακτήσει το Instagram και καθώς φαίνεται αυτό το χειμώνα θα αποτελέσει τη δημοφιλέστερη τάση για έξοδο στο κέντρο της Αθήνας και ίσως το πιο πολυφωτογραφισμένο cafe της χρονιάς.



   Φυσικά όπου ακούμε για νέο στέκι της πόλης με γλυκό και καφέ, είναι αδύνατον να μην παραστεί το "Anthi's Talks". Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά αγαπημένοι μου είναι οτι πρόκειται για ένα παραμυθένιο ροζ αποχρώσεων floral χώρο, που σου δίνει συνεχώς την αίσθηση οτι πίνεις το καφέ σου σε ένα ανοιξιάτικο τοπίο, ακόμα και αν έξω έχει βαρυχειμωνιά.
   Αν και από κάποιο σημείο και μετά το πολύ ροζ και λουλουδέ άρχιζε να με ζαλίζει έστω και μια φορά αξίζει να το επισκεφτείς. Για το instaphotoshooting βρε αδερφέ.
   Πέρα από τη φωτογραφία για την οποία τρέχουν ολοι να αποθανατισουν πίνοντας το καφέ τους και κοιτάζοντας αυθόρμητα έξω από το παράθυρο(ok το παραδέχομαι και εγω το έκανα) και το ευγενέστατο προσωπικό που αποτελεί συν του μαγαζιού, το menu ίσως σας απογοητεύσει. 




    Ως γνωστή γλυκατζού μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα εντυπωσιακά ροζ cakes με επικάλυψη κρέμα τριαντάφυλλο και το κλασσικό red velvet cake, που αποτελούν τα δημοφιλέστερα πιάτα του μαγαζιού δεν αφήνουν την ίδια θετική εντύπωση σε γεύση. Για αυτό αν θες να φας καλό γλυκό με ποιότητα και γεύση, σίγουρα δεν θα κατευθυνθείς εκεί.
    Πέρα από το πλην του menu, είναι μια επίσκεψη που αξίζει να πραγματοποιήσετε έστω και μια φορά, αλλά φροντίστε να μην επιλέξετε το σαββατοκύριακο, αν θέλετε να βρείτε τραπέζι
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι

          Και σαν σύγχρονοι "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" αναβιώνουμε το αριστούργημα του Διονύσιου Σολωμού όντας ελεύθεροι και σ...