Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Θερινό πρόγραμμα δωρεάν απασχόλησης για τα παιδιά του Δήμου Ζωγράφου


  Σίγουρα η πλειονότητα των παιδιών τρομάζει στο άκουσμα της φράσης "Διακοπές στα σχολεία",αφού περιμένουν με ανυπομονησία την ολοκλήρωσή του διδακτικού έτους, για να απαλλαγούν από τις μαθητικές υποχρεώσεις και να αφιερωθούν στο παιχνίδι.


   Μετά την επιτυχή προσέλευση των τελευταίων δύο ετών,ο Δήμος Ζωγράφου συνεχίζει για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα "Διακοπές στα σχολεία" στα έξι σχολικά συγκροτήματα της περιοχής για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.Σκοπός της ενέργειας αυτής δεν είναι να επιτείνει τον "εφιάλτη" του διαβάσματος,αλλά να προσφέρει και φέτος δημιουργική απασχόληση στους μικρούς μας φίλους,οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες να ψυχαγωγηθούν και να αξιοποιήσουν ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο τους κατά τη θερινή περίοδο.
    Το πρόγραμμα επανέρχεται με αναβαθμισμένες δράσεις και θα διαρκέσει έξι εβδομάδες,απο 18 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου χωρίς οικονομική επιβάρυνση,ενώ τα κέντρα απασχόλησης θα λειτουργούν Δευτέρα-Παρασκευή από τις 7:30 έως τις 16:30.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site του Δήμου Ζωγράφου:https://www.zografou.gov.gr/διακοπεσ-στα-σχολεια/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι

          Και σαν σύγχρονοι "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" αναβιώνουμε το αριστούργημα του Διονύσιου Σολωμού όντας ελεύθεροι και σ...