Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Το Anthi's Talks βρέθηκε στο πρώτο Φεστιβάλ Παγωτού της Αθήνας

   


    Μετά την επιτυχία του Street Food  Festival οι διοργανωτές της μεγάλης γιορτής φαγητού αποφάσισαν να εξελίξουν αυτή την ιδέα σχεδιάζοντας μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στην αγαπημένη μας δροσερή απόλαυση.
   Ύστερα από ένα χρόνο προετοιμασίας, το τριήμερο 7-8-9 Ιουνίου το πρώτο Φεστιβάλ Παγωτού «Ice Cream Market Athens» φιλοξενήθηκε στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ στο Γκάζι σε ένα χώρο άνω των 4000 τ.μ προσκαλώντας το κόσμο να γιορτάσει την έναρξη του καλοκαιριού με τη πιο «γλυκειά» διάθεση.
     Διαβαίνωντας την είσοδο μεταφέρεσαι στο ναό του παγωτού εκεί που πλέον μπορείς να περιπλανηθείς ελεύθερα στα 20 καταστήματα του Φεστιβάλ και να γνωρίσεις το παγωτό σε όλες του τις εκφάνσεις. Από οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι διάσημα brands παρουσίασαν μια ευρεία γκάμα γεύσεων, που απευθύνονταν σε όλα τα γούστα αφήνοντας ικανοποιημένο μέχρι και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις αγαπημένες του  γεύσεις και να γνωρίσει νέες παράξενες συνθέσεις αλλά και τις σύγχρονες παραλλαγές του παγωτού, όπως τα δημοφιλή ice rolls, τα donuts παγωτού, τα «σουβλακοπαγωτά» και  τις  περίφημες καμινάδες, χωρίς να μείνουν παραπονεμένοι και οι vegan φίλοι του παγωτού.

     Πέρα από τη γευστική δοκιμή όμως το Φεστιβάλ προσέφερε μια σειρά δράσεων για όλες τις ηλικίες, όπως το bubble show με την La Petite Marguerite, δράσεις δημιουργικής μάθησης για τα παιδιά και θερινό σινεμα. Ανάμεσα σε όλα αυτά φέτος προστέθηκε και το Μουσείο Φλίπερ Αθηνών για να θυμηθούν οι μεγάλοι τα παιδικά τους χρόνια.

     Αν λάβουμε υπόψιν μας τον ανυπόφορο καύσωνα αυτού του τριημέρου το γευστικό ταξίδι στο  Ice Cream Market Athens ήταν μία ανάσα δροσιάς και απόλαυσης και φυσικά η καλύτερη πρόταση εξόδου για το σαββατοκύριακο. Λάτρεις ή όχι του παγωτού το Φεστιβάλ προσέλκυσε και ένωσε όλα τα γούστα ενώ σίγουρα έλαβε το  εισιτήριο για του χρόνου ανανεώνοντας  με το κοινό το ραντεβού τους για παγωτό το 2020. 

Ραντεβού του χρόνου λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι

          Και σαν σύγχρονοι "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" αναβιώνουμε το αριστούργημα του Διονύσιου Σολωμού όντας ελεύθεροι και σ...