Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Το "Anthi’s Talks" προτείνει το πιο "στυλάτο" παγωτό της Αθήνας



  Αν και το φετινό καλοκαίρι φαίνεται διστακτικό επιφυλάσσοντας μας αρκετές καιρικές "εκπλήξεις", εμείς δεν θα μπορούσαμε να το καλωσορίσουμε διαφορετικά από ενα δροσερό και γλυκό θέμα. Γνωρίζω οτι πολλοί διανύετε τη περίοδο "φερμουάρ στο στόμα" ενόψει των αποκαλυπτηρίων της παραλίας αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε και ένα καλοκαίρι χωρίς τις μικρές και αθώες διατροφικές παρασπονδίες πόσο περισσότερο όταν πρόκειται για παγωτό, που θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας. Το "Anthi's Talks" και η συντάκτρια του, που παιδεύτηκε για να διεξάγει αυτη την επίπονη έρευνα, επισκεύτηκαν, δοκίμασαν και σας παρουσιάζουν τα καλύτερο παγωτό της Αθήνας για το 2019.




Dickie Dee: Εκεί που το παγωτό γίνεται έργο τέχνης

   Εμπνευσμένο από την ομώνυμη αμερικάνικη εταιρεία παγωτών το μικρό αλλα παραμυθένιο στέκι της οδού Βουλής, που εύκολα μπορείς να προσπεράσεις αν δεν γνωρίζεις την ύπαρξή του, προσφέρει μια διαφορετική εκδοχή του soft ice cream δημιουργώντας γεύσεις που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει ξανά και σίγουρα δεν θα ξεχάσεις εύκολα. Ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο δίπτυχο "βανίλια-σοκολάτα" το Dickie Dee συστήνει στο κοινό το soft παγωτό είτε με τη γεύση vegan σοκολάτας, είτε με την ονειρεμένη αλατισμένη καραμέλα είτε με τη δυνατή επίγευση τριαντάφυλλου. Φυσικά αυτές είναι κάποιες απο τις προσφερόμενες επιλογές που θα σου πάρουν το μυαλό.
  Το χειροποίητο μαλλί της γριάς, που συνοδεύει το παγωτό είναι εκείνο που κάνει τη διαφορά φέρνοντας μια ενδιαφέρουσα καινοτομία, που γοητεύει τους επισκέπτες.
  Συγκριτικά με άλλα δημοφιλή στέκια της Αθήνας, που βασίζουν τη δημοτικότητα τους στη αναπαραγωγή των ίδιων γεύσεων και στη "φασαρία" των νόστιμων αλλα περιττών toppings, το Dickie Dee εμβαθύνει στη ποιότητα της γεύσης, που δεν χρειαζεται να ενισχυθεί από κανένα συνοδευτικό. Κάθε γεύση αποτελεί μια ιστορία, που σε ταξιδεύει σε διαφορετικές κουλτούρες. Γεύσεις με χαρακτήρα, αυθεντική φινέτσα και μεστότητα που δεν θα συναντήσεις εύκολα στην Αθήνα.
  Φέτος το καλοκαίρι, το πιο "στυλάτο" παγωτό σερβίρεται στη καρδιά της πόλης και σε περιμένει να το δοκιμάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι

          Και σαν σύγχρονοι "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" αναβιώνουμε το αριστούργημα του Διονύσιου Σολωμού όντας ελεύθεροι και σ...