Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Για αυτό αγαπάμε τις cozy Κυριακές του χειμώνα



    Γιατί έξω έχει κρύο και με έχει πιάσει μια στενοχώρια...#not. Αυτά λέει το γνωστό άσμα αλλά εμείς ψηφίζουμε δαγκωτό κρύο (εξαιρείσαι βέβαια εσύ που νοσταλγείς ακόμα κοκτεϊλάκι και μπανάκι στο καυτό καλοκαιράκι). Αν και βρισκόμαστε στη καρδιά του φθινοπώρου, η χώρα μας έχεις πέσει σε βαρυχειμωνιά. Με τόσες αλλοπρόσαλες καταστάσεις που βιώνει τα τελευταία χρόνια, θα μου πεις, πως να μην ακολουθήσει και το κλίμα την ίδια κατεύθυνση; Ωστόσο αγαπάμε αυτή την ατμόσφαιρα, γιατί εμπνέει μια cοzy διάθεση,που απολαμβάνουμε ειδικά τις Κυριακές.
   Όσο και να νοσταλγείς Σίφνο και Πάρο μη μου πεις ότι δεν απολαμβάνεις τις χουχουλιάρικες Κυριακές.





1. Ευκαιρία για περισσότερο ύπνο

 Ύστερα από μία εξαντλητική εβδομάδα, έφτασε η day off σου, που συνήθως είναι η Κυριακή. Στα αυτιά σου η λέξη ύπνος ηχεί σαν κρέπα πραλίνα με τριμμένο μπισκότο(να'χαμε μια τώρα). Το κρύο και η βροχή είναι ο,τι πρέπει για να σε πλακώσει λίγο παραπάνω το πάπλωμα. Φυσικά θα κάνεις τον καλύτερο σου ύπνο αφού δεν θα έχεις στο νου σου το ξυπνητήρι(1 ώρα extra για το χουζούρεμα).

2.Ζεστός καφές κοιτάζοντας τη βροχή

Τώρα τι κάνουμε; Βόλτα με τη παρέα έξω ή ζεστό καφέ στο καναπέ; Ποίος ντύνεται να βγει μέσα στο κρύο και στη βροχή; Τι καλύτερο από καφεδάκι στο καναπέ χαζεύοντας τη βροχούλα (γιατί είμαστε και ρομαντικές φύσεις);

3. Ποπ κορν και Netflix


Επειδή Κυριακή ίσον χουζούρεμα ας μεταφέρουμε αυτή τη συνήθεια λίγα χιλιοστά πιο πέρα. Δεν θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλες αποστάσεις. Από το κρεβάτι θα πας στο καναπέ. Πάντα με τη χουχουλιάρικη  κουβερτούλα , που θα είναι το βασικό αξεσουάρ για σήμερα. Ευκαιρία να δεις τις αγαπημένες σου σειρές τσακίζοντας τσιπς.

4. Cozy coffee with friends

Αφού έφτασε το απογευματάκι και έχεις φάει ήδη ένα 5ωρο κολλημένος σε κρεβάτι και καναπέ άρχισες να κόβεις φλέβα και σκέφτεσαι ξανά το καφέ με τους φίλους. Αυτές τις κυριακάτικες συναντήσεις της παρέας για φαγητό ή καφέ με κους κους τις απολαμβάνεις όλες τις εποχές.

Για αυτό αγαπάμε τις Κυριακές του χειμώνα!!

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι

          Και σαν σύγχρονοι "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" αναβιώνουμε το αριστούργημα του Διονύσιου Σολωμού όντας ελεύθεροι και σ...